Museumbezoek

Iedere tweede vrijdag van de maand gaan we ’s middags naar het museum.

De diversiteit van waar we naar toegaan is groot, van de Hermitage en het Rijksmuseum, tot het Spoorwegmuseum en het Tassenmuseum. Wil je een tentoonstelling bezoeken, doe een voorstel en mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com. Zwannie de Groot zal je verder helpen. Zij coördineert de museumclub. Rond 13.00 uur verzamelen we bij de bushalte op de Burgemeester Stramanweg en dan gaan we gezamenlijk op pad, meestal naar Amsterdam maar ook Haarlem of Utrecht is mogelijk.

Op Valentijnsdag, de tweede vrijdag van februari, gaan we naar het museum. Oorspronkelijk was het plan om naar Leiden te gaan maar vanwege werk aan het spoor gaat dat niet door. We gaan in plaats daarvan naar het Tropenmuseum waar de expositie ‘Bali – behind the scenes’ te zien is.

Wil je meer weten? Mail dan naar buurtdorpouderkerk@gmail.com. Zwannie de Groot vertelt je dan meer.