Theater

Sinds afgelopen september is er ook een groep die regelmatig, minstens eenmaal per maand, naar theater of concert gaat. Voorstellingen worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

In oktober gingen we over de Amsterdamse wallen naar een wonderlijk rustige plein waar de Waalse Kerk aan ligt, om liederen van Hildegard von Bingen a capella te horen zingen en andere zeer verrassende, ondeugende middeleeuwse liederen. In De la Mar brachten de Verleiders Female ons met veel hilariteit, op de hoogte van de laatste feministische inzichten. In december gaan we in het concertgebouw de Messiah beluisteren.

Het voorstel voor het programma van voorjaar 2020 is bekend klik hierom het te bekijken.

Wil je mee naar een voorstelling, laat het dan snel horen! Veel voorstellingen zijn lang van tevoren al bijna uitverkocht! Dus we moeten snel reserveren als we met meerdere mensen naar een voorstelling willen gaan.

In 2020 waarschijnlijk naar een lunchvoorstelling van Aaf Brandt Cortius en een zondagochtendconcert naast het cabaret van Alex Klaasen, variatie genoeg.

Heb je ideeën? laat het ons horen!

Wil je mee? Weten welke voorstellingen voor je gereserveerd kunnen worden? Mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com. Annelies van Eekeren zal je opnemen in het mailverkeer.