Activiteiten

Buurtdorp Ouderkerk heeft inmiddels een flink aantal activiteiten op de agenda staan. Onderstaand een overzicht.

Nieuw: bridgen op maandagmiddag

Veel Buurtdorpers bridgen graag. Omdat de reguliere bridgeclubs nog niet van start gaan, organiseert Buurtdorp de thuisbridge. Om de veertien dagen op maandagmiddag. Mail naar Zwannie de Groot buurtdorpouderkerk@gmail.com

De spelletjesmiddag iedere derde vrijdagmiddag is in het Dienstencentrum, vanaf 14.00 uur. Er is een ruime keuze uit spelletjes, o.a. rummikub, tridominos, sjoelen, mahjong en scrabble. Vanwege corona kan de spelletjesmiddag momenteel niet doorgaan. Zodra dat wel kan melden we dat in de activiteitenkalender. Mail voor informatie of aanmelden naar Marjan Vingerhoed: buurtdorpouderkerk@gmail.com .

Theater, sinds kort is het ook mogelijk om samen met anderen naar het theater te gaan. Dat is vanzelfsprekend niet op een vaste dag. Annelies van Eekeren kan je er alles over vertellen. Mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com voor informatie.

Wandelen op maandagochtend. Verzamelen om 9.30 uur op het Sluisplein. Meer weten? Mail naar Hilde van Veluw, buurtdorpouderkerk@gmail.com of sluit gewoon een keer aan.

Fietsen op de eerste woensdag van de maand. Lekker een dik uur op de pedalen met koffie toe. Wil je mee fietsen? Meld je dan aan op buurtdorpouderkerk@gmail.com of bel: 06-53289252. Verzamelen om 10.30 uur hoek Prinses Beatrixlaan, Kon. Wilhelminalaan.

Eetclub op derde donderdag van de maand eten we bij iemand thuis. Die verzorgt het hoofdgerecht en de anderen verzorgen naar keus een voorgerecht, toetje, bijgerecht, iets voor de bij de koffie of een lekkere fles wijn. Meer weten? Mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com .

Museum elke tweede vrijdagmiddag van de maand. Afhankelijk van het weer per bus of met de auto. Ook het museumbezoek is de laatste maanden vanwege corona niet doorgegaan. In de nieuwsbrief vertellen we wanneer dat weer kan en welk museum dan wordt bezocht. Mail voor aanmelden en info naar Zwannie de Groot, buurtdorpouderkerk@gmail.com

Borrel op laatste vrijdag van de maand om 16.00 uur bij de Vrije Handel of een van de andere horecagelegenheden in het dorp. Een prima gelegenheid om kennis te maken met Buurtdorp, kom gezellig langs. Kijk voor informatie over de locatie in de maandelijkse nieuwsbrief of mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com

Film op laatste zondagochtend van de maand in Cinecenter waar keus is uit vier films. Ook de filmochtend kan vanwege corona nog niet doorgaan. Zodra het weer kan zullen we dat melden op deze site en in de nieuwsbrief. Mail voor informatie naar Hilde van Veluw vertelt van tevoren welke. Lunch of koffie na afloop is inmiddels een gewoonte geworden.