Activiteiten

Buurtdorp Ouderkerk heeft inmiddels een flink aantal activiteiten op de agenda staan. Onderstaand een overzicht.

Nieuw: Spelletjesmiddag en Theaterclub

De derde vrijdag van de maand is er een spelletjesmiddag in het Dienstencentrum, vanaf 14.00 uur. Er is een ruime keuze uit spelletjes, o.a. rummikub, tridominos, sjoelen, mahjong en scrabble.
Opgeven kan bij Marjan Vingerhoed: buurtdorpouderkerk@gmail.com . Gewoon langskomen mag ook. Bij voldoende belangstelling doen we dit elke derde vrijdag van de maand!

Sinds kort is het ook mogelijk om samen met anderen naar het theater te gaan. Dat is vanzelfsprekend niet op een vaste dag. Annelies van Eekeren kan je er alles over vertellen. Mail naar buurtdorpouderkerk@gmail.com

Wandelen op maandagochtend. Verzamelen om 9.30 uur op het Sluisplein. Meer weten? Mail naar Hilde van Veluw, buurtdorpouderkerk@gmail.com of sluit gewoon een keer aan.

Fietsen op de eerste woensdag van de maand. Lekker een dik uur op de pedalen met koffie toe. Wil je mee fietsen? Meld je dan aan op buurtdorpouderkerk@gmail.com of bel: 06-53289252. Verzamelen om 10.30 uur hoek Prinses Beatrixlaan, Kon. Wilhelminalaan.

Eetclub op derde donderdag van de maand eten we bij iemand thuis. Die verzorgt het hoofdgerecht en de anderen verzorgen naar keus een voorgerecht, toetje, bijgerecht, iets voor de bij de koffie of een lekkere fles wijn. Meer weten? Mail buurtdorpouderkerk@gmail.com .

Museum elke tweede vrijdagmiddag van de maand. Afhankelijk van het weer per bus of met de auto. In de nieuwsbrief staat welk museum wordt bezocht. Mail voor aanmelden en info naar Zwannie de Groot, buurtdorpouderkerk@gmail.com

Borrel op laatste vrijdag van de maand om 16.00 uur bij de Vrije Handel. Een prima gelegenheid om kennis te maken met Buurtdorp, kom gezellig langs. Wil je eerst informatie? Mail dan naar buurtdorpouderkerk@gmail.com

Film op laatste zondagochtend van de maand in Cinecenter waar keus is uit vier films. Hilde van Veluw vertelt van tevoren welke. Lunch of koffie na afloop is inmiddels een gewoonte geworden.